Benny Rosenqvist
Böcker
En resa i min själ (Med Ingrid Carlquist) ICA Bokförlag

Mellan himmel och jord (Med Ingrid Carlquist) ICA Bokförlag
Benny går på djupet med sådant som kan orsaka bekymmer i livet, och han talar om allt från föräldraskap, könsroller, vänskap, tajmning och depression till meningen med livet.

Ljusfolket: andra sidan så här funkar det (Med Ingrid Carlquist) ICA Bokförlag
Vissa av oss är så rädda för döden att vi inte vågar leva livet fullt ut. Benny visar att det faktiskt inte finns något att vara rädd för.

Kloka ord för själen ICA Bokförlag
Benny delar med sig av sina funderingar kring livet, kärleken och vår plats på jorden.

Kärleksakuten - shoppa inte kärlek när du längtar (Med Marika Hemmel) ICA Bokförlag
Det här är en annorlunda relationsbok som ger svar på alla dina frågor om din partner och dina vänner, men framförallt om dig själv. Boken lägger fokus på lösningar och inte problemen.

Överlevaren (Med Staffan Sjöberg) Damm förlag
Boken skildrar Bennys uppväxt, hans mediala förmåga, hans syn på livet, döden och det som väntar oss på andra sidan.

Healing för ett bättre liv (Med Marina Nilsson) Egmont Publishing
Healing för ett bättre liv är en självhjälpsbok för hälsa, utan pekpinnar och fördömanden. I boken tar Benny ner healing-begreppet till en vardaglig nivå och vägleder till andlig insikt och läkande strategier. Boken är en peppande hälsoinspiration för de som bäst behöver det, vid livets alla tänkbara situationer. Genom olika övningar och exempel hjälper Benny till att vända kris till kraft och motgångar till mirakel.

Kärleken som healing Egmont Publishing
En handbok i andlighet. Här kan du få tröst och svar på frågor du länge haft men där du inte funnit svaren. Andlighet är inte svårt eller märkvärdigt – låt boken öppna för kunskap om änglar, guider, meditation, healing och din mediala utveckling.

101 frågor om andlighet Egmont Publishing
En handbok i andlighet. Här kan du få tröst och svar på frågor du länge haft men där du inte funnit svaren. Andlighet är inte svårt eller märkvärdigt – låt boken öppna för kunskap om änglar, guider, meditation, healing och din mediala utveckling.

Ljusfolket - livet på andra sidan Egmont Publishing
Ljusfolket blev en succé när den kom 2009. Den har varit slutsåld hos bokhandlarna och sönderläst på biblioteken. Men den behövs mer än någonsin! Nu finns en uppdaterad version som visar att livet inte tar slut när vi dör. För våra själar lever vidare på andra sidan – en plats för ljus och kärlek. Boken är skriven av Benny Rosenqvist.